De Heillige Herrie Adventskalender 2022

Van 27 november t/m 25 december organiseren Top2000-kerkdienst en Heilige Herrie de “Heilige Herrie Adventskalender”. Na het daverende succes van de “40dagen Heilige Herrie” willen we jullie nu ruim 25 dagen inspireren door het combineren van Bijbelteksten met popmuziek. Welke ontdekkingen doe jij door de cross-overs tussen de eeuwenoude teksten en de popmuziek?

Op weg naar kerst

Tijdens deze adventsperiode kunnen we stil staan en luisteren naar de mooiste nummers op weg naar kerst. Wat inspireert jou bij dit nummer en hoe kun jij met deze Bijbeltekst de dag extra glans geven? Deel je ontdekking op school, op je werk, via onze socialemediakanalen, met wat vrienden of thuis in het gezin.

Elke dag op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om een dagelijkse reminder te ontvangen in je mailbox. Op heiligeherrieadventskalender.nl hebben we een Adventskalender gemaakt waar je elke dag een vakje kunt openen om de tekst te lezen en de popsong te beluisteren. Nieuw dit jaar is de RSS-feed, met deze feed kun je elke dag de updates op een website plaatsen of in een mobiele app zoals b.v. Donkeymobile app en Scipio app. Wil je deze RSS- feed ontvangen? Mail dan even naar info@top2000kerkdienst.nl en we sturen hem je toe!

Samenwerking

De Heilige Herrie Adventskalender is een mooie samenwerking tussen Top2000-kerkdienst en Heilige Herrie. Top2000-kerkdienst organiseert al jaren Top2000-kerkdiensten door het hele land. Kerkdiensten die ander publiek trekken door gebruik te maken van muzieknummers uit de Top2000. Heilige Herrie houdt zich bezig met Geloven in de popmuziek. Zij zoeken mooie cross-overs tussen zingeving en de popcultuur. Samen, met 13 meeschrijven auteurs zetten zij de Heilige Herrie Adventskalender neer om zingeving te geven in de aanloop naar kerst.

Doe jij ook mee? Schrijf je nu in op www.heiligeherrieadventskalender.nl

Initiatiefnemers

Fred Omvlee, bekend van de Top2000-kerkdiensten en Elvis-kerkdiensten, tel 0653441895, mail fredomvlee@gmail.com

Corjan Matsinger is docent godsdienst, religieus trendwatcher en de auteur van het boek ‘Heilige Herrie. Geloven in de popmuziek (Buijten & Schipperheijn. Amsterdam,2020). Hij organiseert regelmatig met muzikale vrienden kleinschalige popquizen bij studentenverenigingen, in kerken en buurthuizen. Tel 0617288401, mail: corjan.matsinger@gmail.com