Nieuwe Maan – Stephanie Struijk

Ik werd oprecht geraakt door het liedje “Nieuwe Maan” van zangeres Stephanie Struijk, in het TV-programma “Stralend Kerstfeest”. Het liedje is al een paar jaar oud maar na een ingewikkeld jaar met de nodige uitdagingen deed dit liedje mij erg veel ean gaf het mij hoop en perspectief!

“Nachten lang kun je wakker liggen. Dagen half in slaap. Ergens staat: “Er is een tijd voor alles”
En het maakt niet uit hoe de sterren staan. Er komt altijd weer vanzelf een nieuwe maan”

Overigens is de muziek van Stephanie voor mij heel bekend: ik begon haar te volgen in de tijd dat ze nog als Stevie Ann door het leven ging en herinner mij haar optreden bij Jos Brink met haar single “Poetry Man” van het debuut-album “Away From Here”. Vóór haar switch naar het Nederlands bezocht ik haar optredens en concerten best vaak. Ik was altijd weer heel blij als ze mijn favoriet speelde: “One Year of Love“, een prachtige cover van Queen.

Door veranderingen in mijn persoonlijk leven is de switch naar het Nederlands wat aan mij voorbij gegaan maar ik ben Stephanie natuurlijk wel blijven volgen! Na de stilte kwam er dus vandaag onverwachts een nieuw hoogtepunt bij. Bedankt, Stephanie!